BYLINETTE FOTOGRAFIE

'Todays little moments become tomorrow's precious memories'


Welkom bij Bylinette fotografie! Ik ben Linette, 39 jaar en ik word heel erg blij van het maken van mooie foto's van baby's, kinderen, families en van prachtige buiken. Ik hou vooral van pure, niet geposeerde foto's en maak alleen gebruik van natuurlijk licht. Ik ben zelf moeder van 3 meiden en weet daarom hoe snel de tijd voorbij vliegt en hoe fijn het is om af en toe, door middel van foto's ,even terug te gaan naar die tijd met je kleine baby, zwangerschap of naar een bepaalde bijzondere tijd in je leven. Foto's brengen echt het moment en de herinnering weer even terug en dat is zo fijn!  Neem gerust een kijkje op mijn website. Ik kan me voorstellen dat je misschien vragen hebt of  meer informatie wilt ontvangen. Je kan altijd contact met me opnemen via het contactformulier of een mailtje sturen. Ik beantwoord met liefde al je vragen. Liefs, Linette  


       FAMILIE

Een prachtig cadeau voor grootouders of gewoon voor jezelf.  Hoe vaak komt het nou voor dat je met het hele gezin of zelfs met de hele familie samen op de foto staat?  Het is zo mooi om dit soort plaatjes te hebben, voor nu, maar vooral ook voor later. De tijd vliegt voorbij, kinderen worden snel groot en dan is het zo fijn om af en toe even terug in de tijd te kunnen gaan. Wanneer ik een familie shoot bij jullie kom doen, laat ik de keuze bij jullie waar deze zal plaats vinden. Veel families kiezen voor het bos, strand of gewoon vertrouwd in eigen omgeving. Ik streef er altijd naar dat de foto's puur en niet geposeerd zijn. Natuurlijk zal er af en toe even geposeerd moeten worden om iedereen er goed op te krijgen en soms is juist een geposeerde foto prachtig in combinatie met een mooie of vertrouwde omgeving. Bij elke shoot mogen jullie gebruik maken van mijn client closet. Deze bestaat uit een aantal prachtige maxi -jurken voor de mama's  en ook mooie kinderkleertjes die jullie vrijblijvend mogen gebruiken. Het is logisch dat het voor iedereen  best spannend kan zijn om op de foto te gaan en ik probeer daarom altijd zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn met af en toe een aanwijzing. Muziekje aan, lachen en vooral genieten van elkaar. Niets moet alles mag! Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen stuur me dan even een berichtje via contactformulier of stuur me een mailtje.


NEWBORN

Wat een bijzondere tijd, een klein nieuw lief mensje in jullie leven! Wat is het toch mooi om dit moment te mogen vastleggen. De tijd vliegt voorbij, jullie kleine baby groeit als kool en voor je het weet zit, kruipt en loopt de kleine. Door deze momenten vast te leggen kunnen jullie, wanneer de kleine groter is, af en toe even heerlijk terug dromen naar deze mooie en vooral bijzondere tijd. Ik kom gewoon bij jullie thuis, vertrouwd, ontspannen en wel zo rustig voor jullie kindje. Tijdens de shoot houd ik me zoveel mogelijk op de achtergond en zal af en toe een aanwijzing geven. Niets hoeft, alles mag. Juist die pure, niet geposeerde momenten maken de mooiste foto's. Ik snap best dat het spannend is wanneer ik in deze intieme tijd ineens een paar uur deel uitmaakt van jullie nieuwe gezin dus stel je vragen gerust via het contactformulier of stuur me een mailtje en ik beantwoord ze graag.  Het zou fantastisch zijn als ik deze periode en daarbij de herinnering voor jullie mag komen vastleggen. 


ZWANGERSCHAP

Jullie zwangerschap, wat een bijzondere en spannende tijd. Het is zo mooi om hier prachtige foto's van te hebben want wanneer de baby eenmaal geboren is ben je  je prachtige buik vrij snel weer vergeten. Af en toe even terug naar deze tijd door middel van foto's, wat fantastisch om later aan je kindje te kunnen laten zien. Ik kom graag bij je thuis of op een andere locatie, denk aan het bos, strand of misschien een andere vertrouwde omgeving voor jou. De rest van het gezin is uiteraard meer dan welkom.  Tijdens de shoot mag je vrijblijvend gebruik maken van mijn client closet. Deze bestaat uit een aantal mooie maxi -jurken in prachtige lichte kleuren. Ook zitten er een aantal kleertjes bij voor de broertjes of zusjes. De beste tijd voor een zwangerschapshoot is wanneer je tussen de 34-37 weken bent. Wanneer je graag eerder zou willen of later, kan dat natuurlijk ook. Van tevoren hebben we contact over jullie specifieke wensen en over eventuele vragen.  Wanneer je vragen hebt of meer informatie zou willen ontvangen stuur me dan een berichtje via het contactformulier of stuur me een mailtje.

 

 


LEUKE REACTIES

Kira Bloothoofd
10-11-21 16:15:47
2 keer een newbornshoot bij Linette gedaan en geen seconde spijt gehad! Linette werkt heel ontspannen en gezellig, geeft tips, denkt mee en neemt zelf ook wat spulletjes en kleding mee voor ideeën. De foto's blijven ons een geluksgevoel geven als we ze weer zien. Onze zoon is een kleine draak met veel driftbuien na dr geboorte van zijn zusje, maar Linette liet hem binnen 5 minuten zo breed lachen dat die foto ons ontzettend dierbaar is geworden.
Mochten we nog een mooi wondertje krijgen dan weten wij door wie de shoot gedaan mag worden! Wij raden Linette heel erg aan!
Victoria vd Beek
12-02-21 14:32:23
Vorige maand een zwangerschaps shoot gehad door Linette.
Wij zijn zo ontzettend blij met het resultaat! Wij hebben foto's binnen gemaakt en ondanks de kou buiten ook wat foto's gemaakt. De sfeer was heel relaxed/ontspannen. Linette had veel kleding uit haar garderobe mee genomen, super fijn en veel keus. We kregen een dag later een voorproefje van een paar foto's, echt heel gaaf! Zo kregen wij ongeveer een beeld hoe de foto's zijn geworden en dat maakt het wachten op de rest van de foto's zeker de moeite waard.
Binnen 2 weken kregen wij de galerie met alle mooie foto's. Zulke waardvolle en pure foto's voor nu maar ook voor later. Zeker een aanrader!
Nienke
10-09-20 20:25:26
Afgelopen maand een zwangerschapsshoot gehad door Linette en zijn ontzettend blij met de foto’s.
We hebben de foto’s in en om het huis laten maken samen met mijn man en ons peuterdochtertje. We deden ons dagelijkse rondje, waarbij ons dochtertje lekker op haar loopfietsje over de dijk reed, wat niet te geposeerde foto’s heeft opgeleverd.
Linette is een hele fijne en relaxte vrouw, waar wij ons alledrie direct op ons gemak bij voelden. De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig en puur! Nogmaals heel erg bedankt!!
Tannith de Vries
09-07-20 11:34:12
Wat ben ik blij dat ik Linette heb gevonden als fotograaf. Ze had een flinke uitdaging met foto's maken van mijn poedel pup Bodhi van 6 maanden oud, maar wat zijn ze gaaf geworden.
Bodhi kon heerlijk spelen in het zand, en Linette maakte prachtige actie foto's van hem. Ook heeft ze mooie foto's van mij en hem samen gemaakt, waar ik erg blij mee ben. Spontane natuurlijke foto's.
Ik raad Linette zeker aan als fotograaf voor allerlei gelegenheden.
Juliette Buijs
08-03-20 08:51:55
Wij zijn zo blij met het resultaat van Linette haar foto’s! De foto’s hangen inmiddels door het hele huis.
Binnen een uur en zonder te hoeven poseren, heeft ze ons gezin precies zo vastgelegd zoals we zijn. Op het strand en thuis, op een hele natuurlijke manier.
Extra bijzonder vinden we de foto’s die ze heeft gemaakt van onze meisjes samen in deze periode dat ze nog zo klein zijn.
Heel erg bedankt en we raden je aan iedereen aan!
Tonen: 5  10
VOLG MIJ OP INSTAGRAM
.